Author Topic: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )  (Read 43235 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Not Yet Rated!

Offline nargil66

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1547
  • Country: bg
  • Karma: +27/-1
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #345 on: 09 January 2020, 13:49:10 »
Man, how did i miss these new models? Look awesome! I love the Avian Clan!
except the lioncore.
just want to say that everyone agreed lol
I dont see a problem with lioncore, except maybe the texture... The classic manticore is often depicted wingless, just like sauruz's creature:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Martigora_engraving.jpg
http://pre00.deviantart.net/b5d5/th/pre/i/2013/221/a/d/percy_jackson_manticore_by_sebastianmeyer-d6he8cc.jpg
In fantasy there are two different types - manticore and scorpicore (anyone played Heroes 3? :D)
Sauruz, I'll be eternally grateful if you write a tutorial how you make these hybrid creatures... i'll find a way to repay for it, you have my word.

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1219
  • Country: pt
  • Karma: +17/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #346 on: 17 January 2020, 22:12:25 »
Nargil, i will try it making some kind of guide in nearby future, because i dont know yet  how to explain and finding the right words expressions easy to understand, since its a complex program, but i will think some way.

Anyway Weekly Update

The progress is going well so far, still creating few more monsters ( almost done)

Ive made alot of correction in several vanilla act 2 monsters, because they have wrong attck/stats in their lv difference, for exemple a ghost lv 15 have more dmg than lv 25 ghost, and so on.

-Added  4 new  types of Antlions
-Added new Tomb Roots
-Added a diverse types of maggots and Zombies

Not forgeting there will be new heroes for every type of creatures.

Evil Never Rest..
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1219
  • Country: pt
  • Karma: +17/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #347 on: 27 January 2020, 15:35:08 »
Update time.

With last update they did , 2.9, my editor is having some problems, i cant acess Rhakotis map and cant check any monster in it as well, its insta crash. By reverting the Rhakotis vanilla map  fixed the map crash but i dont want to waste my time to redone the area again, plus ingame is everyhting working perfect. The problem is not on my side , i fell that. The monsters i dont know why selecting then are causing a crash on the editor.

I dont know how to resolve it, yet,  the good thing is i have 2.8 version on a backup PC so i can still working the area map and chrck the models in there. Its litle annoying to see that kind of unespected troubles.

Putting the bad things aside, the 2nd act content is almost done.. Various places to explore, monsters, heroes, bosses, majestics chests to open, and alot of surprises.
« Last Edit: 27 January 2020, 15:38:26 by sauruz »
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Not Yet Rated!

Offline Prosoro

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 260
  • Country: nz
  • Karma: +7/-0
  • Gender: Male
  • Formerly 'Nefer' of the tq.net forums.
    • View Profile
    • Awards
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #348 on: 02 February 2020, 23:38:15 »
Hey man, any progress/news on these Editor problems? I'm still dead in the water with mine, can't do much at all  :-\
~  Anything new for TQ? See what Unearthed StudiosNZ has been up to - Details at www.hamunaptramod.com  ~


Lurking no more..

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1219
  • Country: pt
  • Karma: +17/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #349 on: 03 February 2020, 00:24:44 »
Hey man, any progress/news on these Editor problems? I'm still dead in the water with mine, can't do much at all  :-\

Sadly not, the only way i can check the editor ( to view textures , rhakotis ) is on my laptop wich have 2.8 version.

I dont know whats the reason of it , yet. It sux , i guess we are the only ones who have this issue
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Not Yet Rated!

Offline Prosoro

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 260
  • Country: nz
  • Karma: +7/-0
  • Gender: Male
  • Formerly 'Nefer' of the tq.net forums.
    • View Profile
    • Awards
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #350 on: 03 February 2020, 00:32:43 »
Okay yeah it does. I'll have another look into things tonight and see what else I can do.. of course will let you know if anything changes
~  Anything new for TQ? See what Unearthed StudiosNZ has been up to - Details at www.hamunaptramod.com  ~


Lurking no more..

Not Yet Rated!

Offline Prosoro

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 260
  • Country: nz
  • Karma: +7/-0
  • Gender: Male
  • Formerly 'Nefer' of the tq.net forums.
    • View Profile
    • Awards
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #351 on: 03 February 2020, 13:17:29 »
Loaded up the Editor tonight and it's working fine!?? No idea why or what's changed but so far no crashes occur.  Saved and conducted a new build in the AM, but sadly clicking 'Play Custom Quest' still crashes to desktop.  (1 step forward 2 steps back?...sigh)
~  Anything new for TQ? See what Unearthed StudiosNZ has been up to - Details at www.hamunaptramod.com  ~


Lurking no more..

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1219
  • Country: pt
  • Karma: +17/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #352 on: 03 February 2020, 21:43:41 »
Loaded up the Editor tonight and it's working fine!?? No idea why or what's changed but so far no crashes occur.  Saved and conducted a new build in the AM, but sadly clicking 'Play Custom Quest' still crashes to desktop.  (1 step forward 2 steps back?...sigh)

You didnt do anything ? It fixed by itself ?

Happy to hear you got working on your side.

About the "Play custom quest" problem, i think it can be a broken/corrupted link between the game folder to the game , im not 100% sure.
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Not Yet Rated!

Offline Prosoro

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 260
  • Country: nz
  • Karma: +7/-0
  • Gender: Male
  • Formerly 'Nefer' of the tq.net forums.
    • View Profile
    • Awards
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #353 on: 03 February 2020, 23:52:43 »
You didnt do anything ? It fixed by itself ?

Nope nothing, I did what I always do and clicked Run as Administrator for the Editor, loaded it up and clicked into my maps. Placed custom objects etc with no crash. Closed and re-opened a number of times to make sure and yeah it seemed fine *shrug*

Thanks man I hope yours works asap too. Atleast u can still run custom maps ingame right.

Corrupted link between game folders.. hmm how would I check that tho? Tools in the AM? I haven't changed anything ....apart from 2.9  ::)
~  Anything new for TQ? See what Unearthed StudiosNZ has been up to - Details at www.hamunaptramod.com  ~


Lurking no more..

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1219
  • Country: pt
  • Karma: +17/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #354 on: 04 February 2020, 02:30:49 »
Just tried "Run as Administrator" for the Editor, but still didnt worked, i dont know what is the problems , the map problem i have its only in Rhakotis Slumbs/ new dungeon i added in the area as well ( i made it in November tho). Tried to replace the backup of that area and resolved the insta crash, but it needed do redone the whole area again, wich i dont want to.

Since i can tranfer the area files to the laptop i dont mind continue working in there, its more faster than redone the whole thing.

BUT i still have issues when i select a monster in the editor. for exemple today i created 5x new monsters. While i can check 4x of then without problem, when i select the last one its insta crash. While ingame its working well. I will not think to much about this, for now. i strongly beleive its a Nordic problem.

About the custom maps, i think the custom maps folder is connecting the game, not sure, because when you select "Play Custom Maps" its open the custom maps folders you have in your PC, like Documents/My Games/Titan Quest (I think it can be it , not 100% sure)
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Not Yet Rated!

Offline Bumbleguppy

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 593
  • Country: us
  • Karma: +24/-0
    • View Profile
    • Awards
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #355 on: 04 February 2020, 03:23:41 »
Another thing you could try is copy and paste the laptop Editor.exe version from the game directory to your other computer's game directory...

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1219
  • Country: pt
  • Karma: +17/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #356 on: 04 February 2020, 12:59:29 »
Another thing you could try is copy and paste the laptop Editor.exe version from the game directory to your other computer's game directory...

I just imported the laptop Editor and pasted over the current editor i have in here ( bit confusing sorry) but when i open the editor its says "missing port is not detected" not sure what exacly is that.

I only copy the editor.exe, do i need copy another dll or something ?
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1219
  • Country: pt
  • Karma: +17/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #357 on: 06 February 2020, 02:00:20 »
Update

I didnt say much in terms of progression , duo of the editor thing.

The progress is going really well,

Made and reworked several monsters in egypt

Reworked several caves/tombs , who knows whats horrors lurks in there.

http://i.imgur.com/2ObZ3DC.gifv
« Last Edit: 06 February 2020, 02:02:14 by sauruz »
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Not Yet Rated!

Offline nargil66

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1547
  • Country: bg
  • Karma: +27/-1
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #358 on: 10 February 2020, 21:20:04 »
Reworked several caves/tombs , who knows whats horrors lurks in there.
http://i.imgur.com/2ObZ3DC.gifv
Outstanding

Not Yet Rated!

Offline Bumbleguppy

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 593
  • Country: us
  • Karma: +24/-0
    • View Profile
    • Awards
Re: Titan Quest - Titanomachy Mod ( Development )
« Reply #359 on: 10 February 2020, 21:37:57 »
sauruz, you've always been better than you give yourself credit for. Whenever you believe in yourself, you leap to new accomplishments by your own wits and drive and vision.

I'm truly impressed and happy to see your continued success in creating awesome things!

I knew you could do this  ^-^

Tags:
 


SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal