Author Topic: Custom monster sounds problem  (Read 1080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1302
  • Country: pt
  • Karma: +21/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Custom monster sounds problem
« on: 25 July 2019, 13:08:37 »
I got a problem ( as always )

The plan is replace a monster sound with custom one.

What i did

-Have a Wav/mp3 file
-Build in Artmanger
-Imported vox/death/alert sound dbrs
-Replaced the sounds with the ones i added.

The issue is the monster i changed the voices sounds are muted ( they not casting any kind of sounds)

What im missing here ?
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Not Yet Rated!

Offline WNG

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 614
  • Country: ca
  • Karma: +10/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: -4
Re: Custom monster sounds problem
« Reply #1 on: 25 July 2019, 16:45:17 »
Are you using Soundpaks?

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1302
  • Country: pt
  • Karma: +21/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Custom monster sounds problem
« Reply #2 on: 25 July 2019, 16:47:58 »
Yes, i used for exemple batvoxpak, i removed the existing sound and replaced with the ones i added
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Not Yet Rated!

Offline WNG

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 614
  • Country: ca
  • Karma: +10/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: -4
Re: Custom monster sounds problem
« Reply #3 on: 25 July 2019, 17:04:59 »
If it's mute, it could be the file access that is incorrect, the file is corrupted has an unsupported extension (so far I only used .mp3, no .wav), or maybe the asset doesn't exist. Other than that, does any sound play if you try another custom sound?

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1302
  • Country: pt
  • Karma: +21/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Custom monster sounds problem
« Reply #4 on: 25 July 2019, 17:24:11 »
I have other custom sounds in couple of monster and its possible hear then ( all are set in .wav)

But with the recent ive been adding they are not appear. I will try upp the volume. Or maybe convert to mp3 dunno
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Not Yet Rated!

Offline sauruz

  • Maze Lord
  • Global Admin
  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1302
  • Country: pt
  • Karma: +21/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: ?
Re: Custom monster sounds problem
« Reply #5 on: 27 July 2019, 13:08:57 »
If it's mute, it could be the file access that is incorrect, the file is corrupted has an unsupported extension (so far I only used .mp3, no .wav), or maybe the asset doesn't exist. Other than that, does any sound play if you try another custom sound?

Found the problem..The wav extension!

I converted to mp3 to test it and voila ! Thanks man :)
"Welcome to new home, be nice and strong ! "

Tags:
 


SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal