Author Topic: Problem with ArtManager  (Read 299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Not Yet Rated!

Offline Antar36

  • Visitor
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 4
  • Country: pl
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: +1
Problem with ArtManager
« on: 19 October 2019, 19:49:57 »
Hello! I need help with ArtManager. I'm trying import records femalepc01.dbr and monster.dbr.  Unfortunately is error importing database.  I have Titan Quest AE. Thanks for viewing.  Sorry for my English.

Rated 1 time
Excellent

Offline WNG

  • Forum Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 522
  • Country: ca
  • Karma: +7/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: -4
Re: Problem with ArtManager
« Reply #1 on: 20 October 2019, 02:48:44 »
« Last Rated on: 21 October 2019, 10:35:16 »
The only time I saw that error was when I attempted to import a record that was already in the Database. But I assume it's not your case, yes? So I need to think of some issue...

Is your mod fresh and blank? Are your paths of the ArtManager set correctly? Is your mod somehow in Read-only?

Not Yet Rated!

Offline Antar36

  • Visitor
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 4
  • Country: pl
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Awards
  • Time Zone: +1
Re: Problem with ArtManager
« Reply #2 on: 21 October 2019, 10:35:08 »
Thanks for helping

Tags: