0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Желая ти най-после от THQ Nordic да приемат твоя труд към официално поддържаните езици в играта и да бъдеш възнаграден подобаващо.
Ами аз какво ти разправям, толкова много къртовски труд за какво... ?Пращай го смело, а ако те не го включат само ще потвърдят моето мнение от години наред, че са казмаци
Преводът вече поддържа PublicBeta4. Вижте линка на първия пост. Новия ъпдейт работи само като версия Допълнение (разопаковате Text_EN в папка Database на главната игра, както преди).Официален или не, ще продължа да го обновявам докато мога.
Да, ще има, само трябва да се наканя най-после да го завърша...
Сори за голямото забавяне... превода още е на изчкване. Само да ми се отвори свободен прозорец от другите проекти...
Преводът е обновен до последната версия на играта (АЕ 2.10 Upd 6). С това може да се смята за завършен. Може да има малки корекции в бъдеще, но засега го оставям така. Прочетете отново инструкциите, има малки промени в инсталирането.Първият пост е обновен с нов Мега линк.
Първо отново искам да благодяря и второ за мен линкът на Мега не работи, изтеглих го от Nexus.